Kt, 4h+k+s, 103 m2, Kuopio, Keskusta, hinta 199000 e Ydinkeskustassa, omalla tontilla ja lämpimällä autohallipaikalla oleva avaran pohjaratkaisun sisälläänpitävä koti!

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Torille reilut sata metriä, lämmin autohallipaikka, taloyhtiöllä oma tontti, avara kokonaisuus sekä kaunis kirkkomaisema, niin ja taloyhtiössä uima-allas! Siinä kaikki mitä ihanne kodilta vaaditaan!
Koti on pohjaratkaisultaan avoin, vaikka keittiö on aivan erillinen. Olohuone on erittäin tilava ja näkymät sieltä mitä mahtavimmat, suoraan Kuopion tuomiokirkolle. Yksi makuuhuone avautuu olohuoneeseen isolla oviaukolla ja liukuovella. Tämä antaa huoneelle monikäyttöisen mahdollisuuden! Voit käyttää tilaa joko makuuhuoneena tai olohuoneen yhteydessä olevana omana tilanaan esim. musiikki-, luku- tai tv-huoneena. Kaksi kodin makuuhuoneista suuntautuvat taloyhtiön puistomaiselle sisäpihalle ja takaavat näin rauhalliset nukkumatilat. Kodin oman saunan lisäksi asukkailla on käytössä taloyhtiön remontoidut saunatilat sekä saunaosaston yhteydessä oleva iso uima-allas. Allas on asukkaiden vapaassa käytössä, poissulkien tietysti saunavuorojen ajat.
Tämä keskusta taloyhtiö on siitä harvinainen, että se tarjoaa jokaiselle huoneistolle lämpimän autohallipaikan. Autohallipaikat eivät ole erillisillä osakesarjoilla eli NIISTÄ EI MAKSETA ERILLISTÄ KAUPPAHINTAA!
Taloyhtiöön on myös toisen rapun kautta esteetön kulku ja hissillä pääset myös uima-allasosastolle!
Ota yhteyttä, niin sovitaa yksityisnäyttö tai tule yleisesittelyyn!
Tiina puhelin/WhatsApp 0503544846 tai sähköposti Tiina@hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Käsityökatu 15 B 18, 70100 Kuopio

Myyntihinta

199000€

Pinta-ala

103m²

Huoneet

-4h+k+s

Valmistunut

1976

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

 

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi