Viehättävä kokonaisuus, vehreällä asuinalueella! Paritalo, 2h+k+khh+s, 78 m2, hinta 149000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä viehättävä paritalon huoneisto sijaitsee alueella, jossa on vehreitä pientalojen piha-alueita, vanhoja hyvin hoidettuja koteja, ympärillä luontoa sekä Kalleveden rantoja. Mikä parasta, asuinalueelta on matkaa elinvoimaiselle Kuopion sataman alueelle vain reilu kilometri!

Kotia, niin kuin myös kiinteistöä, on vuosien varrella kohdeltu huolella sekä rakkaudella. Kotia on kunnostettu vaalien menneittein vuosikymmenten tunnelmaa, tehden tarvittavat uudistukset, menettämättä idyllistä persoomallisuutta.

HETI ensikatse sisään saapuessa kertoo sen, että olet saapunut lämminhenkiseen KOTIIN. Korkeat sekä valoisat huonetilat ja kaunis kunnostettu kaakeliuuni, ovat sulassa sovussa modernimman ja tyylikkään keittiön kanssa. Keittiöstä löytyy myös tunnelmaa ja lämpöä tuova varaava takka/leivinuuni.

Alkuperäinen ja kunnostettu puuportaikko johdattaa asujan yläkertaan, mistä löytyvät tilava makuuhuone, kattoikkunalla oleva kodinhoito/pukuhuone sekä 2004 valmistunut kaakeloitu kylpyhuone ja sauna.

Kaikki tässä kodissa on tilavaa ja avaraa! Harvoin kohtaa näinkin suurella neliömäärällä olevaa yhden makuuhuoneen kotia. Tässä paritalossa on molemmilla kodeilla oma rauha ja yksityisyys. Kiinteistön molempia puolia hoidetaan itsenäisesti hallinnanjakosopimuksella.

Varaa aika näytölle Tiina 0503544846 tai tervetuloa yleisesittelyyn!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio, Itkonniemi

Osoite

-Itkonniemenkatu 32 as 2, 70500 Kuopio

Myyntihinta

149000€

Pinta-ala

78m²

Huoneet

-2h+k+s

Valmistunut

1922

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Sähkö, puu

Kuvia kohteesta

default

default

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi