Tämä viehättävä koti sijaitsee Vehmersalmen maisemassa, rannan ja palveluiden välittömässä läheisyydessä! Ok,  3h+k+kph+s+työtila+khh+2xWC+at, 121/169 m2, hinta 74 000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tyylillä sisustetun kodin sävymaailma on vaalea ja valoisa. Kodin pintamateriaalit ovat uusitut sekä sopivat useamman kodinsisustajan makuun. Vaikka talo on rakennettu 1976, niin pohjaratkaisu on nykyaikainen. Ruokailutila on keittiön yhteydessä ja aukeaa olohuoneeseen. Rakennusaikakauden mukaisesti olohuoneessa on isot ikkunat, joista luonnonvalo tulvii osaksi asumista niin olohuoneeseen kuin myös keittiöön. Olohuoneeseen on v. 2022 tuotu takka lisäämään tunnelmaa ja tuomaan lämpöä. Takan lämmön jakaa kodin eri huoneisiin ruokailutilan yhteydessä oleva ilmalämpöpumppu.
Kodissa on tehty uudistuksia myös pintaa syvemmälle, mm. katto on uusittu v. 2013 sekä käyttövesiputket v. 2021. Talon kylpyhuone on vesieristetty ja laatoitettu v. 2012. Talossa on vesikiertoinen patterilämmitys, joten öljylämmitys on vaihdettavissa helposti vesi ilmalämpöpumpuksi.

Talon pohjaratkaisussa on toiminnallisuutta. Normaalien makuuhuone- ja olohuonetilojen lisäksi talosta löytyy etätyötä varten oma työtila. Talosta löytyy myös uusittu kodinhoitohuone sekä oma jumppanurkkaus. Nikkaroijaakaan koti ei jätä kylmäksi, sillä talossa on myös reilunkokoiset tilat tällaiselle puuhastelulle.

Ja kaiken lisäksi, tämän kodin sijainti on mitä parhain! Talo sijaitsee pienen päättyvän tien loppupäässä. Sijainti on kylän keskustassa palveluiden äärellä, mutta kaunis luonto on aivan äärellä. Kaupungin omistamaan rantaan on matkaa parikymmentä metriä, joka mahdollistaa vaivattoman talviharrastamisen, sekä miksikäs ei, kesäisin myös soutuveneen rannassa pitämisen. Kylän palvelut ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Vehmersalmen keskustasta löytyvät mm. kauppa, pankki, apteekki ja terveyskeskus. Pizzanhimon yllättäessä poikkeat Millibaariin 5 minuutissa, jonne matkaa on vain 500 m.

Tervetuloa kauniiseen Vehmersalmen maisemaan! Sovi yksityisnäyttö Tiina 0502544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio, Vehmersalmi

Osoite

-Saunaviljamintie 4, 71310 Vehmersalmi

Myyntihinta

74000€

Pinta-ala

122m²

Huoneet

-3h+k+kph+s+työtila+khh+2xWc+at

Valmistunut

1976

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Öljy, vesikiertoinen patteriverkosto

Kuvia kohteesta

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi