Tämä on tilaisuus sinulle, kun haluat elämisenlaadulta jotain parempaa ja tasokkaampaa! Matka Kuopion keskustaan on alle 10 km ja asut puhdasvetisen ja kalaisan Kallaveden rannalla! Ok, 5h+k+2xKph+khh+s+2xAula+harrastetila+rantasauna

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä kaunis kokonaisuus odottaa uutta omistajaa, joka vaatii arjen asumiselta luxusta.
Täältä löytyvät avarat asuintilat sekä rantasauna viehättävällä oleskelutilalla.

Näkymät ovat mitä huikeimmat! Hiekkaranta tilavalla laiturilla avautuu länteen, tuoden tontille sekä asuintiloihin auringonpaisteen pitkälle iltaan asti.

Avarat ja valoisat asuintilat toivottavat sisääntulijan tervetulleeksi heti aulamaisessa eteisessä. Asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen, antaen tilaa rauhottumiselle sekä yhdessäololle.
Huikea järvimaisema seuraa asukasta huoneesta toiseen. Tämä maisema on ehkä parhaimmillaan oleskellessa kodin lasitetulla kuistilla, josta on käynti avoimelle parvekkeelle.
Talon kellarikerroksesta löytyy valtavasti lämmintä harraste/säilytystilaa. Nykyisin tilassa on pienimuotoinen asukkaiden kuntosali.

Kaiken tämän kruunaa viihtyisä rantasauna! Tunnelmallisen saunan lisäksi rakennuksesta löytyy kodikas oleskelutila korotetulla sisäkatolla sekä parvella. Tasokkaasta rantasaunasta on käynti omalle hiekkarannalle sekä laiturille siististi ”kävelysiltoja” pitkin.

Pihapiiri on helppohoitoinen rinnetontti, josta löytyvät viihtyisä kesäkeittiö sekä marjapensaita ja hedelmäpuita.

Autotalli sekä autokatos löytyvät erillisestä rakennuksesta. Tässä rakennuksessa on myös lisää säilytystilaa.

Tätä kotia esitellään yksityisnäytöillä. Olethan yhteydessä ja varaat ajan yksityisnäyttöön juuri sinulle sopivaan aikaan, Tiina Savenius 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi tai Hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Kivenapajankatu 29, 70840 Kuopio

Myyntihinta

799000€

Pinta-ala

176m²

Huoneet

-5h+k+2xKph+khh+s+2xAula+harrastetila

Valmistunut

2009

Kunto

-Erittäin hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö sekä ilmalämpöpumppu

Kuvia kohteesta

default

default

default

default

default

default

default

default

default

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi