Tämä kaunis koti sijaitsee Kuopionlahden ja Väinölänniemen välittömässä läheisyydessä,! KT 3h+k+kh, 66,5 m2, hinta 159 000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Koti asustaa vanhanajan jykevässä kivitalossa. Tässä talossa ei asukkaiden tarvitse kuunnella naapurin kanssa samaa tv-ohjelmaa, sillä rakennusajalle tyypillisesti huoneiston äänet pysyvät huoneiston seinien sisällä. Tätä jykevää kivitaloa on vuosien varrella saneerattu kattavasti, mm. LVIS-saneeraus v. 2015 ja julkisivuremontti v. 2017. Kiinteistöä on kunnostettu hyvin ja myös taloyhtiön taloutta on hoidettu hienosti. Tässä taloyhtiössä voidaan suorittaa pienemmät remontit ja huoltotyöt olemassa olevilla varoilla, eikä asukkaita tarvitse rasittaa lisämaksuilla.

Kotia on remontoitu kauniisti ja talon rakennusaikakautta kunnioittaen. Keittiö on kokenut täydellisen uudistuksen. Tila on saanut uudet kalusteet runkoineen. Kalusteiden valinta on täysi kymppi, sillä ne ovat sopusoinnussa rakennuksen iän kanssa. Keittiön kodinkoneet on integroitu kalusteisiin eli kaikki on ajateltu loppuun asti ja mikään ei riko keittiön harmonista tunnelmaa.

Kodin olohuone on tilava ja helposti sisustettava. Tilan yhdellä seinustalla on oviaukot makuuhuoneisiin ja näin yksi seinusta jää ”ehyeksi” sisustamiseen. Olohuoneen isosta ikkunasta on näkymä taloyhtiön viheralueelle. Makuuhuoneet ovat myös aikakaudelle tyypillisesti tilavat.

Huoneisto vapautuu tarvittaessa nopeasti!

Olet sydämellisesti tervetullut yleisesittelyyn! Voit myös varata yksityisnäytön Tiina Savenius 0503544846, Tiina@hetikotiinlkv.fi ja myös Hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Aarneenkallionkatu 9 A 1, 70100 Kuopio

Myyntihinta

159000€

Pinta-ala

66.5m²

Huoneet

-3h+k+kh

Valmistunut

1958

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-

Kuvia kohteesta

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi