Rt, 4h+k/r+s, 100 m2, Kuopio, Kelloniemi, hinta 144 500 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tilava perhekoti rauhallisella sijainnilla, päättyvän tien loppupäässä oleva päätyhuoneisto.

Koti sijaitsee Kelloniemen rahallisella alueella, kahden rakennuksen ja yhdeksän huoneiston taloyhtiössä. Taloyhtiö on hoitanut asiansa esimerkillisen mallikkaasti, tehnyt kaikki tarvittavat korjaukset ajallaan sekä pankkitilillä on aina varoja riittävästi. Taloyhtiö seisoo tukevasti OMALLA TONTILLA!

Tämä koti tarjoaa väljät sekä siistit asuintilat perheelle joka tarvitee asumiseen tilaa ja omaa rauhaa. Kodin kolme tilavaa makuuhuonetta sijaitsevat kodin toisessa kerroksessa kylpyhuoneen ja saunan kera. Oleskelutilat sijaitsevat alakerrassa, luoden oman avaran kokonaisuuden. Ajansaatossa alakerran tiloja on avarrettu seinää poistamalla ja näin saatu tilasta nykyaikaisen avaonainen. Ruokailutila on avoimesti yhteydessä olohuoneeseen sekä uusittuun keittiöön. Ruokailutila on suunniteltu isolle ruokailuryhmälle eli illastaa voi isollakin porukalla!

Kelloniemi on asuinalueena viihtyisä ja luonnonläheinen; Kallaveden ympäröimä. Alueelta löytyy tekemistä lapsille, kuin myös aikuisille, mm. leikkipuistot, pururadat, tenniskentät, talvisin luistelurata sekä päiväkodit. Kuopion keskustaan on matkaa vain reilu 3 km. Tämä matka taittuu helposti kattavaa kevyenliikenteenväylää pitkin tai hyvin toimivalla julkisella liikenteellä ja tietys nopeasti omalla autolla.

Olet sydämellisesti tervetullut yleisesittelyyn tai sovi yksityisnäyttö juuri sinulle sopivaan aikaan, Tiina Savenius 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi ja Hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Touvitie 37 B, 70460 Kuopio

Myyntihinta

144500€

Pinta-ala

100m²

Huoneet

-4h+k/rt+s

Valmistunut

1979

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi