Rivitalo, 3h+k+s, 70 m2, Kuopio, Saaristokaupunki

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Erinomaisella sijainnilla oleva yksitasoinen rivitalokoti!

Tämä yksitasoinen rivitalokoti tarjoaa puitteet viihtyisälle sekä helpolle asumiselle. Huoneiston kaikki asuintilat ovat yhdessä tasossa, mikä antaa asumiseen helppoutta sekä tilantuntua. Tämä koti on helppo tehdä oman kodin näköiseksi sekä tyyliseksi. Omaa ilmettä saa helposti muuttamalla lattiamateriaali mieleiseksi sekä jos haluaa, niin samalla on helppo muunnella keittiö omia tarpeita vastaavaksi.

Olohuone on valoisa ja avara. Kodin olohuone sekä ruokailutila muodostavat nykyaikaisen ja avoimen kokonaisuuden, jättäen kuitenkin keittiön arkiset askareet piiloon. Tämän oleskelutilan runsas ikkunapinta-alan antaa lisää tilantuntua sekä valoa kotiin. Kodista löytyy kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys, mikä lisää asumisviihtyvyyttä entisestään!

Sijainti on myös parasta ykkösluokka! Kodin välittömässä läheisyydessä ovat luonnonläheiset lenkkimaastot, leikkipuistot sekä luonnon metsäalueet. Aurinkorinteen alakoulu on kivenheiton päässä, eikä lasten tarvitse koulumatkalla ylittää vilkasliikenteisiä katuja. K-Market Pirtinportti on taloyhtiön vieressä sekä kahden kilometrin säteeltä löytyvät kattavat terveyspalvelut, kirjasto, erilaisia ruokapaikkoja sekä paljon muita arkea helpottavia palveluita. Liikkuman pääset nopeasti, sillä moottoritielle on matkaa alle 3 km sekä paikallisliikenteen bussipysäkki on melkein kodin edessä. Alueelta kulkee myös kattava kevyenliikenteen verkosto, mitä pitkin pääset helposti esim. Kuopion keskustaan tai vaikka lähellä olevaan Matkus Shopping Centeriin.

Olet sydämellisesti tervetullut yleisesittelyyn! Tai soita/WhatsApp Tiina 0503544846 tai laita viesti Tiina@hetikotiinlkv.fi sekä Hetikotiinlkv.fi, niin sovitaan yksityisnäyttö juuri sinulle sopivaan aikaan!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Sipulikatu 1 A, 70820

Myyntihinta

156000€

Pinta-ala

68m²

Huoneet

-3h+k+s

Valmistunut

2000

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi