Rivitalo, 3h+k+s, 100,5 m2Kuopio, Saaristokaupunki, Käränkä, hinta 398 000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Haaveiletko kodista Kallaveden rannalla?

Tämä ihastuttava koti sijaitsee omarantaiosessa taloyhtiössä Saaristokaupungissa, Kärängän kauniilla asuinalueella. Olohuoneen sekä isoimman makuuhuoneen isoista ikkunoista ja omalta rauhalliselta terassilta sekä parvekkeelta ihailet esteettömästi kaunista Kallaveden järvimaisemaa.

Tämä loistavalla sijainnilla oleva taloyhtiö tarjoaa asukkaittensa käyttöön loivasti syvenevän rannan sekä viihtyisän rantasaunan ja laiturin. Pihapiiri on väljästi rakennettu ja kaikista yhtiön huoneistoista on suora näkymä rantaan. Rannasta löytyvät myös asukkaiden käytössä oleva grilli-/tulentekopaikka sekä tilaa rennolle oleskelulle.

Kodin tilat jakautuvat kohteen kerrokseen. Alakerrasta löytyvät kodin avarat oleskelutilat. Olohuone ja keittiö ovat avoimesti yhtä tilaa. Oleskelutiloihin lisää avaruutta ja tilantuntua antaa tavallista korkampi huonekorkeus. Olohuoneesta on käynti toiselle kodin lasitetuista parvekkeista, josta taasen voi laskeutua kodin patiolle ja siitä rantaan. Keittiön kalusteita on uudistettu vuonna 2020 ja samalla keittiö on saanut tilaatuovan saarekkeen. Näkymät tilasta on vailla vertaansa, suoraan Kallavedelle. Yläkerrassa sijaitsevat kodin makuuhuoneet sekä saniteettitilat saunalla. Isommasta makuuhuoneesta on käynti kodin toiselle lasitetulle parvekkeelle. Yläkertaa viilentämään on laitettu ilmalämpöpumppu.

Sijainti kauniissa Saaristokaupungia etuosassa, Kärängässä, on varmasti yksi Kuopion parhaita. Matkaa torille on vain viitisen kilometriä. Keskustaan pyöräilet rantareittejä pitkin sekä oman auton lisäksi myös alueelta kulkee paikallisliikenne.

Sovi tähän kotiin esittely Tiina Savenius, 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi sekä Hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Saaristokatu 43 B, 70840 Kuopio

Myyntihinta

398000€

Pinta-ala

100.5m²

Huoneet

-3h+k+s

Valmistunut

2012

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

default

default

default

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi