Rivitalo, 3h+k+kph, 60,5 m2, Kuopio, Haapaniemi

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Hurmaava koti, joka ihastuttaa tyylillään sekä asuinmiljööllään!

Tähän ihanaan kotiin on loihdittu rakkaudella miellyttävä rakennuksen aikakautta kunnioittava tunnelma! Lämminhenkinen tunnelma tekee kotoilusta ihanaa, niin oleskelutiloissa kuin makuuhuoneissa. Kodin tiloissa säilytetty vanha ja juuri saneerattu uusi, on saatu kohtaamaan sopusoinnussa. Vuonna 2022 rakennettu yläkerta sointuu huoneiston tyyliin erinomaisesti.

Hyvän fiiliksen aistii jo astuessa kodin sisätiloihin! Oikealle avautuva erillinen keittiö tuo sisääntulijan kodikkaaseen tunnelmaan. Sama kotoisa sisustus jatkuu viehättävässä olohuoneessa. Yksi olohuoneen kaunotar on myös lämmönlähteenä toimiva kaakeliuuni. Olohuoneesta nousee yläkertaan sirot kierreportaat, jotka on saatu uutena tulokkaana sulautumaan joukkoon erinomaisesti.

Nousemalla kierreportaat saavutaan kodin makuutiloihin. Yläkerrasta on loihdittu viihtyisä, persoonallisilla vinoilla katoilla sekä kattoikkunoilla. Kerroksen sisustus on seesteinen, kauniilla yksityiskohdilla viimeistelty kokonaisuus.

Koko miljöö missä koti sijaitsee, on harvinaisen lämminhenkinen ja persoonallinen. Taloyhtiön pihapiiri on kesäisin vehreä ja huokuu vanhan ajan yhteisöllisyyttä. Pihapiirissä asukkaat voivat viettää aikaa grillaillen ja rentoutuen kauniissa puutarhassa.

Ja mikä parasta, tämä ”helmi” löytyy melkein keskustan hulinasta, mutta silti niin rauhalliselta sijainnilta! Keskustaan on matkaa vain n. kilometri ja lähin Marketti löytyy 800 metrin päästä. Luonnonkaunis Valkeisenlammen ulkoilualue rodopuistoineen löytyy 600 metrin etäisyydeltä eikä Kuopionlahden alueellekaan ole matkaa kuin vain kilometri.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla sekä sen talous on hoidettu mallikkaasti!

Jos haluat olla osa tätä ihastuttavaa kokonaisuutta, sovi yksityisnäyttö Tiina Savenius, 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi sekä Hetikotiinlkv.fi.
Olet tervetullut myös kodissa järjestettävään yleisesittelyyn!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Kaartokatu 13 as 12, 70620 Kuopio

Myyntihinta

168000€

Pinta-ala

60.5m²

Huoneet

-3h+k+kph

Valmistunut

1941

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Sähkö sekä puu

Kuvia kohteesta

default

 

default

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi