Rivitalo, 2h+k+s+khh(yhtiöj. 3h+k+s+khh), 77,5 m2 Kuopio, Pirttiniemi

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Harvinaista tilavuutta rivitaloasumiseen! Tämä koti on räätälöity jo rakennusvaiheessa erittäin tilavaksi kaksioksi, kolmen huoneen neliömäärällä.

Tämä yksitasoinen rivitalokoti tarjoaa puitteet viihtyisälle sekä helpolle asumiselle. Huoneisto on valoisa ja todella avara. Kodin olohuone/keittiö/ruokailutila muodostavat harvinaisen tilavan kokonaisuuden. Oleskelutilojen avaruuden voi rinnastaa omakotitaloasumisen väljyyteen. Tila on yhtä suurta kokonaisuutta. Keittiön erottaa olohuoneesta korkea saareke, jonka taakse kätkeytyvät keittiön arkiaskareet. Tämän oleskelutilan korkea katto sekä suuri ikkunapinta-alan koko antavat lisää tilantuntua sekä valoa kotiin. Kodista löytyy kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys sekä ilmalämpöpumppu mikä lisää asumisviihtyvyyttä entisestään!

Kotia suunniteltaessa on otettu hyvin huomioon arjen toiminnallisuus. Keittiössä on reilusti taso- sekä säilytystilaa. Kodin saniteettitilat on saatu käytännölliseksi, jättämällä pois turhat tiloja rajoittavat seinät. Näin erillinen wc, kodinhoitotila sekä kylpyhuone muodostavat kauttaaltaan kaakeloidun käytännöllisen tilakokonaisuuden. Huoneiston sisätiloja jatkaa rakennusvaiheessa laajennettu katettu ja lasitettu kuisti sekä pihapatio. Huoneiston käytössä olevalle piha-alueella mahtuu erilaisia koristekasveja sekä hyötypuutarhaa.

Tätä kotia ostaessa ei tarvitse käyttää varoja autopaikan ostamiseen, sillä se tulee huoneiston mukana veloituksetta! Sekä ERILLISELLÄ OSAKEKIRJALLA ON MYYNNISSÄ LÄMMIN AUTOTALLI hintaan 22000 e.

Sijainti on myös parasta ykkösluokka! Kodin välittömässä läheisyydessä ovat luonnonläheiset lenkkimaastot, vene- ja uimarannat, leikkipuistot sekä luonnon metsäalueet. Pirtin alakouluun sekä K-Market Pirttiin on matkaa alle kaksi kilometriä. Paikallisliikenteen bussipysäkki on melkein kodin edessä. Alueelta kulkee myös kattava kevyenliikenteen verkosto, mitä pitkin pääset helposti ostoksille Matkus Shopping Centeriin tai Kuopion keskustaan.

Tervetuloa yleisesittelyyn! Voit myös soittaa Tiina 0503544846 tai laittaa viestin Tiina@hetikotiinlkv.fi sekä Hetikotiinlkv.fi, niin sovitaan yksityisnäyttö juuri sinulle sopivaan aikaan!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Lahnasaarenkatu 1 B, 70820 Kuopio

Myyntihinta

198000€

Pinta-ala

77.5m²

Huoneet

-2h+k+s

Valmistunut

2013

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi