Rivitalo, 2h+k+s, 58 m2Kuopio, Litmanen, hinta 109 000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Kodikasta asumista lähellä erinomaisia palveluita sekä monipuolista luontoa ja mikä parasta, taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla!

Tämä siisti koti sijaitsee Litmasessa, erinomaisten palveluiden äärellä, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä moottoritiestä.

Kodin läheltä löytyvät kaikki tarvittavat arkielämää helpottavat palvelut, mm. koulut, päiväkodit, kaupat, terveyskeskus sekä Matkus Shopping Center. Alueella toimii erinomaisesti julkisenliikenteen palvelut ja lähin pysäkki löytyykin ihan talon läheisyydestä.
Luontoa rakastavalle alue on erinomainen, sillä sieltä löäytyvät luonnon läheiset lenkkimaastot, niin metsästä kuin myös Kallaveden rantateiltä.

Kotiin ilmekkyyttä antaa porrastettu huoneratkaisu. Kodin oleskelutilat, keittiö sekä olohuone sijaitsevat muutaman askelman alempana kuin makuuhuone ja saniteettitilat. Ruokailutila aukeaa olohuoneeseen, mikä antaa pohjaratkaisuun tiettyä avaruutta. Tilantuntua luo myös olohuoneen sekä keittiön todella korkea sisäkatto! Asumisviihtyvyyttä lisää viilentävä ilmalämpöpumppu!

Kotia on vuosien varrella kohdeltu ”hellällä kädellä” ja remontoitu aina tarpeen vaatiessa. Keittiö on saanut uudet kalusteet tasoineen sekä vlitiloineen. Kodin lattiat sekä seinät ovat saaneet uudet pinnoitteet sekä säilytystilana toimii vaatehuoneen lisäksi kaapistot.

Asunnon mukana on mahdollista osataa kaksi autokatospaikkaa!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio, Litmanen

Osoite

-Malikkakuja 3 A, 70800 Kuopio

Myyntihinta

109000€

Pinta-ala

58m²

Huoneet

-2h+k+s

Valmistunut

1989

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi