Pala kauneinta Savoa! Kesäasunto, Kaavi, Pitkäjärventie 102, 73600 Kaavi, hinta 109000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä omakotitalon statuksella oleva rantapaikka hurmaa jo pihapiiriin saapuessa. Edessä siintää kauniisti hoidettu piha-alue istutuksineen sekä nurmialueineen. Maisema järvelle on mykistävän kaunis, auringossa kimmeltää puhdas ja erittäin kalaisa Ylä-Pitkäjärven vesistö. Koko pihapiiri on luonnonkaunis ja pala kauneinta Savoa!

Pihapiiri pitää sisällään hyvin hoidetun hirsisen päärakennuksen. Päärakennuksessa on tupa, keittiö, pukuhuone, kylpyhuone ja sauna. Yläkerrasta löytyy parvekkeellinen yhtenäinen nukkumatila. Tuvassa tunnelmaa luo sekä lämpöä antaa varaava takka. Talossa on kaikki nykyaikaiset mukavuudet. Keittiöstä löytyvät astianpesukone, keraaminen liesi, pyykinkuivausrumpu sekä myös kylmäsäilytystilat. Kauttaaltaan kaakeloidun kylpyhuoneen tiloissa on wc-istuin ja pyykinpesukone.

Rannan läheisyydessä on viihtyisä saunarakennus. Rantasaunassa voit löylyhuoneesta ihastella kaunista järvimaisemaa sekä pulahtaa uimaan pihapiirin toiselta laiturilta. Löylyjen välistä vilvoittelua varten rakennuksesta löytyy tilava terassi. Samassa yhteydessä on myös yksi n. 8 neliön suuruinen oleskelu-/makuuhuone.

Täällä luonto näyttää parhaat puolensa, sillä pihapiiristä saat syksyisin noukkia kanttarellit sekä kerätä marjat. Laiturin päässä olevasta syvänteestä saat koko kesän narrattua saaliiksi ahvenet ja kuhat sekä muut makoisat kalat.

Vaikka täällä ollaan omassa rauhassa, niin palvelut ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Kaavin keskustaan ajat n. 8 minuutissa (n. 7 km) sekä Kuopioonkaan ei ole matkaa kuin 64 km.

Soita tai laita viesitä Tiina 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi ja Hetikotiinlkv.fi, niin sovitaan yksityisnäyttö!

Kunta/Kaupunki

-Kaavi

Osoite

-Pitkäjärventie 102, 73600 Kaavi

Myyntihinta

109000€

Pinta-ala

39m²

Huoneet

-Tupa+k+kh+s+pukuh+yläkerta+rantasauna

Valmistunut

1998

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Sähkö, puu

Kuvia kohteesta

default

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi