Omalla rannalla, Vaikkojoen vesistössä ihastuttava hirsitalo! 3h+k+pukuh+s+wc, 80 m2, hinta 128 000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä koti sijaitsee Vaikkojokeen kuuluvan vesistön rannalla Kortteisen kylällä, niin kauniilla paikalla, ettei oikein sanotuksi saa!

Koti on rakennettu rauhalliselle sekä luonnonkauniille paikalle. Tontti on laitettu viihtyisäksi hyötypuutarhalla sekä perennapenkeillä. Asuinrakennuksen lisäksi tontilta löytyy vanha autotalli/varasto/kesähuone rakennus. Auton säilytys kyllä jää parkkipaikalle ja talli sopii paremminkin nikkarointitilaksi. Pihapiiristä löytyy lisäksi maakellari sekä rannasta grillimaja. Järvenpuolelta löytyy myös nykyajan ylellisyys, ulkoporeamme! Pihapiiri on Pieni-Kortteisen länsirannalla, joka on osa kaunista ja kalaisaa Vaikkojokea. Ranta on hiekkaranta ja syvenee juuri sopivasti niin, että laiturilta voi hypätä uimaan.

Hirsinen asuinrakennus seisoo uljaasti mäen päällä katsoen auringonlaskua länteen. Talo on rakennettu v. 1980. Vuosien varrella talosta on pidetty hyvää huolta ja kunnostettu aina tarpeen tullen mm. vesikaton perusparannus, julkisivun maalaus, kylpyhuoneen ja saunan vesieristys sekä lattioiden uudistus rakenteineen. Talo on sisältä vaaleansävyinen ja raikas. Keittiö on uudistettu kalusteineen sekä koneineen ja antaa sisätiloille nykyaikaisen ilmeen. Olohuone ja keittiö ovat avoimesti yhtydessä toisiinsa, mikä antaa kotiin lisää tilantuntua. Näiden oleskelutilojen yhteydessä on varaava leivinuuni/takka, joka toimii lämmönlähteenä sekä energian säästäjänä.

Perille pääset asfalttitietä pitkin ja vain viimeiset parisataa metria hiekkatietä. Kaavin palvelut löytyvät n. 18 min. ajomatkan päästä ja Kuopioonkin ajat alle tunnissa!

Kiinteistöllä on osuudet alueen yhteisiin vesialueisiin; Kortteisen osakaskunta, Kortteisen jakokunnan yhteiset kosket, Timonlampi ja Suuri-Kokka.

Soita ja sovi näyttö Tiina 0503544846!

Kunta/Kaupunki

-Kaavi, Kortteinen

Osoite

-Vaikkojoentie 47, 73620

Myyntihinta

128000€

Pinta-ala

79m²

Huoneet

-3h+k+s+pukuh+wc

Valmistunut

1980

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Sähkö/puu

Kuvia kohteesta

default

        

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi