Pt 4h + k + s + khh + kph + 2xWc + autokatos ja lämmin varasto, hinta 649000 e Oma ranta, keskustan läheisyys ja laadukkaat materiaalit!

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Hienosti ja laadulla hiottu timantti! Tämä koti tarjoaa jotakin ainutlaatuista ja uniikkia!
Suunnittelu ja toteutus on tarkoin harkittua, aikaa ja vaivaa säästämättä. Tämä on Lamellijirsitalo, jossa materiaalit ovat parasta A-luokkaa ja sijainti deluxe.
Koti sijaitsee omalla rantatontilla keskustan läheisyydessä Saaristokaupungin maisemissa, matkaa torille linnuntietä on vain 3 km! Olohuoneen ja isoimman makuuhuoneen isoista ikkunoista sekä omalta rauhalliselta terassilta ihailet mitä kauneinta Kallaveden järvimaisemaa. Loivasti syvenevä ranta tarjoaa oman hiekkarannan sekä naapurin kanssa yhteiskäytössä olevan laiturin. Kokonaisuutta suunniteltaessa on myös kodin ulkopuoliset tilat otettu loistavasti huomioon. Tontti on tehty hyvin helppo hoitoiseksi käyttäen nurmen asemasta kunttaa ja uimasta sisätiloihin pääset siististi jalkoja likaamatta ”kävelysiltoja” pitkin.
Kodin todella laadukkailla materiaalivalinnat on saatu asumisen luxusta jokaiseen viikon päivään. Isona osana asumisen luxusta on myös kodin nykyaikainen tekniikka! Kodista löytyy oma maalämpöjärjestelmä sekä ilmastointi viilennyksellä. Arkiaskareita helpottaa käytännölliseksi ja tyylikkääksi suunniteltu keittiö. Keittiöstä löytyy nykyaikainen aamiaiskaappi, keittotason keskeltä toimiva liesituuletin sekä huippuluokan AEG-merkkiset kodinkoneet. Kodin valaistus on jokaiseen tilanteeseen sopiva, sillä vaihtoehdot tunnelman luomiseen ovat harvinaisen monipuoliset! Valotekniikka on osa kodin tarjoamaa näyttävää sisustusta, jossa silmää piristävät niin epäsuorat kuin kohdistetut valonlähteet. Saniteettitilat sekä erilliset tilavat WC:t ovat oma maailmansa!
Tämä kaikki ja vielä paljon enemmän on sijoitettu yhteen tasoon, jolloin tilankäytöstä saadaan irti maksimaalinen hyöty! Autojen säilytykseen löytyy kahden auton tilava autokatos, jonka yhteydessä on lämmin varastotila.

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Saaristokaupunki/Käränkä, Kukkaroniemenkatu 21 D, 70840 Kuopio

Myyntihinta

649000€

Pinta-ala

109.5m²

Huoneet

-4h+k+s+kph+khh+ak+varasto

Valmistunut

2019

Kunto

-Erinomainen

Lämmitysmuoto

-Maalämpö

Kuvia kohteesta

 

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi