Oletko haaveillut asuvasi omarantaisessa taloyhtiössä, hyvien palveluiden äärellä, luonnon keskellä, mutta keskustaan on vain 10 min matka? Rivitalo, 3h+k+s, 80 m2Kuopio, Litmanen, Hinta 184 000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tätä kohdetta tervehtivät kimalteleva Kallavesi, tuulessa hiljaa huojuvat puut, luonnon läheiset ulkoilumaastot sekä erinomaiset palvelut.

Koti sijaitsee yhtiössä, joka on Kallaveden rannalla, hyvin uniikilla sijainnilla. Täällä asukkaat saavat nauttia omasta loivasti syvenevästä hiekkarannasta sekä laiturista. Asukkaiden käytössä oleva piha-alue on nurmitettu ja siellä vietät kesäpäivää vaikka loikoillen riippumatossa. Laiturin välittömästä läheisyydestä löytyy myös viihtyisä grillipaikka.

Kodin tilat ovat kahdessa kerroksessa, mikä mahdollistaa rauhaisat nukkumatilat yläkerrassa ja viihtyisät oleskelutilat alakerrassa. Alakerrassa olohuone ja ruokailutila yhdistyvät avaraksi yhtenäiseksi tilaksi, antaen kotiin valoa ja avaruutta. Keittiön arkiset askareet jäävät hyvin seinämän taakse piiloon vieraiden katseilta. Olohuoneesta on käynti ulos huoneiston käytössä olevalle piha-alueelle, josta silmiä hivelee Kallvesimaisema. Huoneistot on rakennettu limittäin niin, että jokaisen kodin piha-alueelta on näkymä rantaan.

Lisäksi voidaan sanoa, että asuinalueella on Kuopion kattavimmat palvelut! Sieltä löytyvät terveyskeskus, kirjasto, ruokakaupat, ravintolat ja mikä parasta Matkus Shopping Centteriin on matkaa vain reilut 3 km!

Huoneistolle kuuluu autokatospaikkaa eli siitä ei peritä erillistä kauppahintaa!

Tule, tutustu ja ihastu! Sovi yksityisesittely juuri sinulle sopivaan aikaan tai tule yleisesittelyyn, Tiina Savenius, 0503544846 sekä Tiina@hetikotiinlkv.fi ja Hetikotiinlkv.fi!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Koiravedenkatu 26 as 1, 70800 Kuopio

Myyntihinta

184000€

Pinta-ala

80m²

Huoneet

-3h+k+s

Valmistunut

1990

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi