Ok, Vahverotie 20, Pitkälahti, Kuopio, 6h+k+s+th+parvi+at, 187 m2, hinta 269000e Ei mikään tavallinen talo!

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Erityisen hyvällä sijainnilla ja erityisen hyvin suunniteltu sekä rakennettu koti!
Tämä koti sopii hyvin SUURELLE PERHEELLE tai KAHDELLE SUKUPOLVELLE sekä vaihtoehtoisesti MYÖS YRITTÄJÄLLE, joka tarvitsee yritystoimintaan toimitiloja. Talossa on omalla sisäänkäynnillä oleva kahden huoneen sekä kylpyhuoneen ja minikeittiön sisältävä päätyosa. Tämä tila on nykyisin sulavasti otettu osaksi kodin toimintoja, mutta on toki muutettavissa helposti myös huoneistoksi. Tämän tilan ansiosta kotiin on saatu 5 makuuhuonetta ja yksi makuuhuoneista on jaettavissa kahdeksi huoneeksi eli näin saat kotiin 6 MAKUUHUONETTA!
Talossa on paljon yksityiskohtia, joita kohtaat tosi harvoin! Kodin korkeaa olohuonetta sekä eteistä koristaa kattoikkunat, ruokailutila on talon ”tornitilassa”, lisätilaa antaa ikkunallinen parvi, keittiöstä löytyy leivinuunin lisäksi myös pieni puuhella. Talosta löytyy kolme kylpyhuonetta ja lasitetulla kuistilla on ulkotakka…. tämä kaikki ja paljon muuta! Autojen säilytykseen löytyy autotalli sekä -katos.
Tämä kaikki sijaitsee rannan läheisyydessä loistavien ulkoilumaastojen sylissä. Vieressä on uimaranta, venelaiturit ja rantoja myötäilevät lenkkimaastot. Moottoritielle pääset omalla autolla muutamassa minuutissa ja linja-autopysäkille kävelet kolme minuuttia. Lisäksi voidaan sanoa, että alueella on Kuopion kattavimmat palvelut! Asuinalueella on terveyskeskus, kirjasto, ruokakaupat, ravintolat ja mikä parasta Matkus Shopping Centteriin on matkaa vain reilut 3 km!
Jos etsit muuta kuin sitä tavallista pakettitaloa, niin tässä se on!
Soita ja sovi yksityisnäyttö juuri sinulle sopivaan aikaan tai tervetuloa yleisesittelyyn! Teitä suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla palveleva Tiina Savenius 0503544846!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Vahverotie 20, 70800 Kuopio

Myyntihinta

269000€

Pinta-ala

1870m²

Huoneet

-6h+k+th+parvi+3xKPH+s+apuk+autotalli/autokatos

Valmistunut

1990

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

 

Ulkotakka

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi