Ok-talo, 4h+k+wc+kph+s+ph+varasto, 113,5 m2, Miettiläntie 12, 71310 Vehmersalmi, hinta 119000 e Maalaismaisemassa, rannan välittömässä läheisyydessä viihtyisä koti!

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Vehmersalmen maalaismaisemassa rannan ja palveluiden läheisyydessä!
Tämä vaalea sävyinen koti tulvii valoa ja kodikkuutta. Kodin pintamateriaalit ovat siistissä kunnossa sekä sopivat useamman kodinsisustajan makuun.
Sisustuksen sävymaailma on vaalea. Olohuone ja keittiö ovat nykyisten mieltymysten mukaisesti osittain avointa tilaa. Luonnonvaloa tulvii tähän oleskelutila yhdistelmään kahdesta suunnasta, joka tekee tilasta entistä avaramman oloisen. Keittiö on kokkailijan unelma, sillä sieltä löytyy paljon taso- ja säilytystilaa. Keittiö on myös todella tilava, joten siellä mahtuu soppaa hämmentämään samaaikaisesti useampikin kokki. Kodissa on reilusti säilytystilaa, sillä jokaisesta makuuhuoneesta löytyvät kapistot sekä kodissa on myös tilava vaatehuone sekä reilusti lämmintä ja kylmää varastotilaa.
Kotia ympäröi kaunis ja hyvinhoidettu nurmitettu tontti. Takapiha on viherpeukalon unelma, mistä löytyy extrana tilava kasvihuone. Takapiha on suojaisa ja rajoittuu kaupungin puisto/metsäalueeseen. Sijainti on muutenkin loistava, sillä pihapiiristä on rantaan matkaa vain n. reilut 200 m. Tästä pääset kesäisin veneilemään ja nauttimaan vesistön kauneudesta sekä talvisin ulkoilemaan järven jäälle. Arkielämää helpottavat peruspalvelut löytyvät myös muutaman minuutin ajomatkan päästä, sillä lähellä on mm ruokakauppa ja pankkipalvelut sekä päiväkoti ja koulupalvelut.
MIKÄ PARASTA KODIN LÄMMITYS HOITUU ILMA-VESILÄMPÖPUMPULLA SEKÄ PUULLA JA KOTI ON VAPAA SEKÄ KUNTOTARKASTETTU!
Soita ja sovi esittely Tiina 0503544846!

Kunta/Kaupunki

-Vehmersalmi

Osoite

-Miettiläntie 12, 71310 Vehnersalmi

Myyntihinta

119000€

Pinta-ala

113.52m²

Huoneet

-4h+k+wc+kph+s+pukuhuone+lämmin varasto

Valmistunut

1975

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Vesi-ilmalämpöpumppu

Kuvia kohteesta

Eteinen

 

Eteinen

Työhuone

 

Olohuone

1

1

Pukuhuone

Etupihan näkymä kesällä

Työhuone

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi