Ok, 5h+k+s+khh+wc, 122 m2/138m2 + at31m2/ak85m2/var225m2 Kuopio,Kurkimäki, hinta 399 900 e Tämä koti on sijainniltaan sekä laadultaan aivan omaaluokkaansa!

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

o pihaan ajaessa huomaa sijainnin ainutlaatuisuuden. Tulijaan vaikutuksen tekevät siisti nurmitettu pihapiiri ja ennen kaikkea se, että pihapiiri rajoittuu lammen rantaan. Maisema on häikäisevän kaunis ja rauhoittava.

Sama maisema jatkuu heti ulko-ovelta sisään astuessa. Eteisen näkymä aukeaa olohuoneen ikkunasta lammenrantaan. Tämän kodin olohuone ja keittiö ovat ajan mukaisesti avonaista tilaa. Tämä oleskelutila huokuu pelkistettyä tyylikkyyttä sekä rauhaa, ja tietysti kruununa vielä häikäiseva luontomaisema!

Suunnitelussa ei yhtään vähemmälle ole jäänyt saniteettitilojenkaan osuus. Kodinhoitohuone jakautuu kahteen osaan; tilavaan kodinhuoltoon keskittyvään osioon ja ns. pukuhuoneeseen. Kylpyhuone kahdella suihkulla ja lasiseinällä huokuu myös tyyliä. Nämä tilat ovat myös saaneet osansa häikäisevän kauniista maisemasta!

Sijainti on mitä loistavin lapsiperhettä ajatellen! Kurkimäen ala-kouluun pääsee isoa tietä ylittämättä sekä kylällä on lapsille suunnattua aktiivista vapaa-ajan toimintaa. Kurkimäessä nautit rauhallisesta ja luonnonläheisestä arjesta, nauttien pienen kyläyhteisön tuomasta kodikkuudesta. Matka kaupunkiin taittuu omalla autolla alle 20 minuutissa. Ostoksilla käynti hoituu kauppakeskus Matkus Shopping Centerin palveluita hyödyntäen, minne matka taittuu n. kymmenessä minuutissa.

Autonsäilytykseen löytyy erillisessä rakennuksessa olevat autotalli 31 m2 sekä autokatos 22,5 m2 . Samasta yhteydestä löytyy myös varastotilaa 8,5 m2.

Kaiken lisäksi, tämä kaikki SIJAITSEE OMALLA TONTILLA!

Tähän kauniiseen kotiin saat sovittua esittelyn Tiina Savenius, 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi sekä Hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Lampirinteentie 36 71480 Kurkimäki

Myyntihinta

399900€

Pinta-ala

122m²

Huoneet

-5h+k+s+khh+2xWc

Valmistunut

2021

Kunto

-Erittäin hyvä

Lämmitysmuoto

-Vesilmalämpöpumppu

Kuvia kohteesta

default

default

default

 

default

default

default

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi