Ok, 4h+k+kph+khh+2xWc+s+aula, 107 m2 Kuopio, Peipposenrinne hinta 294000 e Kaunis koti, joka hurmaa tyylillään!

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tähän kotiin on loihdittu miellyttävä maalaisromanttinen tunnelma rakkaudella sekä mittaamattoman monilla työtunneilla. Kodin entisöinti menneitä vuosikymmeniä kunnioittaen on onnistunut erinomaisesti. Lämminhenkinen tunnelma tekee kotoilusta ihanaa niin oleskelutiloissa kuin makuuhuoneissa.

Hyvän fiiliksen aistii jo astuessa herttaiseen pikkueteiseen, ja siitä suurempaan eteistilaan, jonka veikeä yksityiskohta on valko-harmaa ruutulattia. Nousemalla pari porrasta ylöspäin päästään keskikerroksessa sijaitsevaan olohuoneeseen, keittiöön sekä yläkertaan johtavalle alkuperäiselle puuportaikolle, jonka alla on pieni WC. Kerroksen sisustus on seesteinen, mutta pienillä tehosteilla, väreillä ja kauniilla yksityiskohdilla viimeistelynä persoonallinen.

Kodin kutsuva yläkerta on remontissa aukaistu yhdeksi upeaksi tilaksi, jota jakaa tulisijojen muuri. Tällaisenaan tila on monikäyttöinen ja avara, ja toimii nykyään kahtena avonaisena makuuhuoneena. Tila on mahdollista jakaa myöhemmin erillisiksi huoneiksi esimerkiksi tyylikkäällä lasiseinällä.

Alimmasta kerroksesta löytyvät sauna, pesu- ja kodinhoitotilat, toinen WC sekä makuuhuone.

Talo sijaitsee ainutlaatuisella rinnetonttien alueella, jonka tunnelma yllättää saapujansa. Alueen viehättävät kujat ja vanhat talot ovat idyllinen kokonaisuus. Ja mikä parasta, Kuopion keskustaan on alle kahden kilometrin matka, ja Puijon kutsuva ulkoilualue on aivan vieressä.

Rinnetontilta on kauniit näkymät ja korkeuserot mahdollistavat monenlaisen ajanvieton pihamaalla niin kesällä kuin talvellakin. Suuren terassin päädystä löytyy tyylikäs, eristetty, läpi vuoden lämmin piharakennus, joka toimii tällä hetkellä työtilana. Lisäksi pihapiirissä on sympaattinen vanha saunarakennus, jonka toisessa päässä on runsaasti varastotilaa. Kruununa pihan huipulla nököttää viehättävä huvimaja.

Varaa näyttö ja ihastu! Soita Tiina Savenius 0503544846

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Tiaisenpolku 14, 70340 Kuopio

Myyntihinta

294000€

Pinta-ala

120m²

Huoneet

-4h+k+kph+s+khh+2xWC+aula

Valmistunut

1941

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Vesi-ilmalämpöpumppu

Kuvia kohteesta

 

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi