Ok 4h+k+kph+s+ak, Vuorela, Siilinjärvi, hinta 159000 e Loistavalla sijainnilla oleva ok-talo perheelle!

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä loistavalla sijainnilla oleva koti on saanut osakseen paljon huolenpitoa ja hoivaa! Sisällä tilat riittävät isommallekin perheelle, makuuhuoneiden kokojen sekä erillisen työtilan ansiosta. Pihapiirissä saat nauttia takapihan tuomasta yksityisyydestä sekä kauniista laatoitetusta etu-pihasta isoine kukkapenkkeineen.


Talo on kokenut mullistavan muodonmuutoksen v 1997! Talon sisätilat ovat kasvaneet yhdellä makuuhuoneella sekä työtilalla ja ulos talo on saanut autokatoksen sekä uuden julkisivun sekä kattoprofiilin. Talo on nyt nykyaikainen, niin näöllisesti kuin myös toiminnallisesti. Rakennuksen ympärillä on salaojat ilmastointina toimii koneellinen ilmastointi lämmöntalteenottoineen. Lämmitysmuotona on öljylämmitys vesikiertoisella patteriverkostolla ja näinpä lämmitysmuoto on helppo ja edullinen vaihtaa vaikka ilma vesilämpöpumppuun!


Sisätiloissa rakentamisen aikakauden huomaa positiivisesti, sillä kodin makuuhuoneet ovat tilavat ja keittiöön mahtuu suuri ruokailuruhmä. Tilavassa olohuoneessa on mahdollisuus sisustaa oleskelutila monipuolisesti, sillä tilassa on teilusti yhtenäistä seinäpinta-alaa.


Tämän kodin sijainti on monen lapsiperheen unelma, sillä n. 450 metrin kävelymatka kouluun on turvallinen ja samalta suunnalta löytyvät myös päiväkoti, leikkipuisto, kirjasto ja nuorisotalo. Kattavat arkielämän palvelut, kuten ruokakauppa, apteekki ja pankki löytyvät n 300 metrin etäisyydeltä.
Talo on kuntotarkastettu!

Kunta/Kaupunki

-Siilinjärvi

Osoite

-Vuorela, Ansapolku 10, 70910 Vuorela

Myyntihinta

159000€

Pinta-ala

Huoneet

-4h+k+th+kph+s+wc+työtila+ak

Valmistunut

1970

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-öljy, vesikiertoiset patterit

Kuvia kohteesta

 

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi