Loistavalla paikalla, ihanan luonnon äärellä, kaunis ja siististi pidetty koti! Ok, 4h+k+khh+kph+s+2xWc, 110 m2, Kuopio, Julkula, hinta 149 000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä talo on rauhaa rakastavan sekä luonnossa viihtyvän ihanne koti!Toisella puolella siintää Kallavesi ja toissella puolella kutsuvat Puijon ulkoilualueen vehreät maastot.

Kodin asuintilat ovat kahdessa kerroksessa ja tuovat asumiseen tietynlaista rauhaa. Yläkertaan sijoittuvat kodin kaksi makuuhuonetta, tilava uudistettu keittiö sekä olohuone. Yläkerran sisätiloja jatkaa koko asunnon levyinen parveke. Alakerrasta löytyvät uusittu kylpyhuone ja sauna sekä iso erillinen huone. Arkiaskareita helpottaa molemmissa kerroksissa olevat erillisest wc:t.

Asuintilojen lisäksi tontilla on auton säilytykseen autokatos. Talossa on myös kaksi isoa varasto. Kaunis ja suojaisa takapiha istutuksineen tarjoaa viihtyisän oleskelualueen grillailuun sekä yhdessäoloon.

Tämä kaikki sijaitsee alueella, josta on nopeat kulkuyhteydet, lähdetpä moottoritietä etelään tai pohjoiseen. Julkulan sekä Niuvan sairaalat ovat aivan äärellä, eikä Kys:lle ja yliopistollekaan ole pitkä matka. Keskustaan pääsee nopeasti autolla tai pyöräillen kaunista rantamaisemaa pitkin.

Sovi tähän kauniiseen kotiin yksityisnäyttö Tiina Savenius, 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi ja Hetikotiinlkv.fi.
Olet myös sydänmellisesti tervetullut yleisesittelyyn!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Suviniementie 2, Julkula

Myyntihinta

149000€

Pinta-ala

110m²

Huoneet

-4h+k+khh+kph+s+2xWc

Valmistunut

1974

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Sähkö. ilmalämpöpumppu

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi