Kt, Kuopionlahti 4h+k+parveke, 96,5 m2 hinta 328000 e Tämä ihana koti löytyy yhdeltä Kuopion kauneimmista paikoista, Väinölänniemen tyvestä Kuopionlahdelta.

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä kaunis ja valoisa koti löytyy yhdeltä Kuopion kauneimmista paikoista, Väinölänniemen tyvestä Kuopionlahdelta. Todella tilavalta uusitulta parvekkeelta ihailet kaunista Brahenpuistoa ja Kallaveden kimallusta. Sama kaunis maisema aukeaa isoista olohuoneen ikkunoista osaksi asumisen viehkeyttä.
Koti huokuu valoa ja avaruutta! Isossa olohuoneessa lisää tilantuntua tuovat todella suuret ikkunat, jotka aukeavat Kuopionlahdelle. Olohuoneeseen yhtenäisesti sulautuu kodin tilava ruokailutila, joka muuntautuu tarvittaessa myös yhdeksi makuuhuoneeksi. Olohuoneesta tyylikkäät lasiset liukuovet vievät kodin yhteen makuuhuoneista, joka on poikkeuksellisen tilava. Huoneesta saa erotettua ison makuuhuoneen lisäksi vielä reilunkokoisen työtilan. Tästä tilasta saat myös ihastella kaunista Kuopionlahden maisemaa.
Huoneiston tilat on saatu laajalla remontilla vastaamaan nykyajan tarpeita. Saneerauksen yhteydessä on asumisviihtyvyyttä saatu parannettua lisäämällä koko huoneiston kattava viilentävä ilmastointi sekä samassa yhteydessä on kotiin saatu myös erillinen wc. Kylpyhuonetilat ovat myös siistit ja kauttaaltaan kaakeloidut sekä tilassa on ikkuna.
Taloyhtiö on erinomaisessa kunnossa. Kiinteistössä on tehty kaikki isot remontit mm. LVIS, ikkunat, katto ja parvekkeet. Tämän asunto-osakeyhtiön asukkaat voivat nyt vain nauttia elämästä loisteliaalla sijainnilla!
Pyydä kotiin yksityisesittely Tiina 0503544846!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Vuorikatu 1 C 17, 70100 Kuopio

Myyntihinta

328000€

Pinta-ala

96.5m²

Huoneet

-4h+k+parveke

Valmistunut

1961

Kunto

-Erittäin hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

  

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi