Kt, Kuopio, keskusta 1h+kk+parveke 25 m2 hinta 106500 e Sijoittajalle valmiina luotettava vuokralainen!

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä yksiö sijaitsee erinomaisella sijainilla, omalla tontilla, parvekkeella ja täysin saneeratussa taloyhtiössä! Itse koti on myös erinomisessa kunnossa! Tästä myytävästä kohteesta löytyvät kaikki ominaisuudet, millä takaat sijoitetuille varoille arvonsäilymisen.

Tämä koti sijaitsee Kirkkokadun ja Snellmaninkadun kulmauksessa, lähellä Väinölänniemen ulkoilualueita sekä paljon palveluita tarjoavaa Kuopion satama-aluetta. Taloyhtiössä on tehty laajat saneeraukset, mm. LVIS-saneeraus v. 2013. Tuolloin samana vuonna on myös koti saanut laadukkaat uudet pinnat mm. keittiö on uudistettu Nelko-keittiön kaapistoilla sekä uusilla kodinkoneilla.

Kodin pohjaratkaisu on mitä mainioin. Tästä yksiöstä löytyvät vaatehuone sekä parveke, mitkä ovat pienessä kodissa tärkeitä toiminnallisuutta parantavia tekijöitä. Kodin parveke sekä ikkunat ovat taloyhtiön takapihalle päin Kallaveden suuntaan.

Tämä koti on erinomainen kohde sijoittajalle tai omaksi asunnoksi. Huoneisto on vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella.

Kohdetta esitellään yksityisnäytöin. Tavoitat minut viestillä tai soittamalla Tiina Savenius 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi! Sovitaan näyttö sinulle sopivaan aikaan!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio, Keskusta

Osoite

-Snellmaninkatu 13 A 9, 70100 Kuopio

Myyntihinta

106500€

Pinta-ala

25m²

Huoneet

-1h+kk+parveke

Valmistunut

1961

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi