Kt, 2h+k+parveke, 59 m2, Kuopio, Niirala, Harjukatu 31 A 2, hinta 129 900 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä ihastuttava koti sijaitsee idyllisessä puutalossa Kuopiossa Niiralan arvostetulla asuinalueella!

Kodin pohjaratkaisu on nerokas ja muuntautuu asukkaan tarpeen mukaan. Tilavan olohuoneen yhteydessä oleva alkovi, tekee kodista tarpeen mukaan työhuoneella, vieras- tai makuutilalla olevan pienen kolmion.

Kotia on remontoitu kunnioittaen talon ajanhenkeä. Kodissa on tyylikäs uusittu keittiö sekä putkiremontin yhteydessä täysin uusittu pieni kylpyhuone. Värimaailma mukailee tämän päivän hillittyä tyyliä, mutta pienillä tehosteilla siitä on saatu elävä. Keittiöstä on käynti kodin pienelle parvekkeelle.

Taloyhtiöllä on vehreä ja omakotitalomainen piha-alue! Kesäisin voit grillailla ja nautiskella vehreästä puutarhasta. Taloyhtiöllä on myös pieni nikkarointitila, joka on asukkaiden käytössä. Taloyhtiöllä on myös siisti ja tilava saunaosasto, jota voit lämmittää pientä maksua vastaan myös saunavuorojen ulkopuolella.

Alue missä taloyhtiö sijaitsee on yksi Kuopion parhaita pientaloalueita. Kodin välittömässä läheisyydessä on Tähtitorninmäen ulkoilualue pururatoineen, sekä Valkeisenlammen puistokeidas Rodopuistoineen. Kuopion uusittuun Kuntolaaksoon on matkaa alle 2 km sekä Keskustaan on kävelymatka, kuten on myös yliopistolle sekä Kys:lle.

Varaa aika yksityisnäytölle, Tiina Savenius, 0503544846, Tiina@hetikotiinlkv.fi sekä Hetikotiinlkv.fi.

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Kuopio, Niirala, Harjukatu 31 A

Myyntihinta

129900€

Pinta-ala

58m²

Huoneet

-2h+alkovi+k+kph+parveke

Valmistunut

1954

Kunto

-Erittäin hyvä ja kaunis huoneisto!

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

default

default

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi