Kt, 2h+k, 61 m2Kuopio, Keskusta, hinta 159 000e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Kuopion keskustassa, lähellä Asemanporttia ja ydinkeskustaa, odottaa onnellista uutta asukasta muuttovalmis koti !

Tämä kaunis huoneisto on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja saanut nykyaikaisen ilmeen. Heti huoneistoon astuessa näet tyylikkään avokeittiön. Keittiö on uusittu kokonaisuudessaan, kaapistot runkoineen ja koneineen sekä tasoineen. Uudistetussa keittiössä on reilusti säilytys- sekä tasotilaa. Tyylikkäät materiaalivalinnat eivät jätä ketään kylmäksi!

Huoneistossa on ”vanhaan hyvään tapaan” aivan loistava pohjaratkaisu. Makuuhuone ei ole vain paikka sängylle ja yöpöydälle, vaan voit kalustaa sen kauniisti avaraa tilaa hyväksikäyttäen. Yksi tämän kodin ihastuttavista yksityiskohdista on Ladon Ovi mallinen liukuovi mustalla metallirungolla/valkoisilla maitolaseilla, joka erottaa makuuhuoneen oleskelutiloista. Olohuone on myös tilava ja siinä on ranskalainen parveke. Kodin kylpyhuone on kauttaaltaan kaakeloitu ja tilaan mahtuu pesukone.

Tämä asunto-osakeyhtiö sijaitsee OMALLA TONTILLA ja on käynyt läpi kaikki suuremmat remontit, mm. LVIS-saneeraus ns. perinteisellä menetelmällä, hissin saneerauksen, vesikaton korjauksen ym.
Ja kaiken tämän lisäksi, yhtiö taloudellinen tilanne on hyvä! Taloyhtiöllä omistuksessa yksi huoneisto, josta tulee kuukausittain vuokratuottoja.

Varaa yksityisnäyttö Tiina 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi sekä Hetikotiinlkv.fi, juuri sinulle sopivaan aikaan tai TERVETULOA YLEISESITTELYYN!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Keskusta

Myyntihinta

159000€

Pinta-ala

61m²

Huoneet

-2h+k

Valmistunut

1958

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi