Koti Puijonlaaksossa, Kys:n ja yliopiston läheisyydessä etsii uutta onnelista perhettä, viettämään ihania aikoja erinomaisten palveluiden sekä monimuotoisen luonnon ääressä!  Kt,4h+k+kph+wc+parveke, 92 m2, hinta 184 000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä hissittömän taloyhtiön toisen kerroksen läpitalon huoneisto on valoisa ja avara. Pohjaratkaisun erinomaisuus liittää ruokailutilan sekä olohuoneen yhtenäiseksi tilaksi. Isot uusitut ikkunat kuljettavat luonnonvalon läpi koko huoneiston. Kodin makuuhuoneet ovat 60-luvun rakentamistyyliin tilavat, mahdollistaen sisustukseen muutakin kuin sängyn ja yöpöydät. Säilytystilana makuuhuoneissa on kaapistoja sekä vaatehuoneita.

Huoneisto on siistikuntoinen! Kodin kylpyhuone ja erillinen wc on remontoitu nykymääräysten mukaiseksi vuonna 2021 tehdyn LVIS-saneerauksen yhteydessä. Remontin yhteydessä on uusittu näiden tilojen kaikki pinnat ja kalusteet. Samaan aikaan on myös huoneiston keittiö kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Keittiö on saanut uudet kaapistot runkoineen sekä uudet tasot ja kodinkoneet.

Tämä koti sijaitsee erinomaisten palveluiden äärellä; Kys, Yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Puijonlaakson ostoskeskus ovat kodin läheisyydessä. Kodin äärellä on myös uusittu Sammakkolammen ulkoilualue, eikä Puijon ainutlaatuiselle luonnonsuojelualueellekaan ole kuin reilu kilometri. Keskustaan kulkiessa välttämätön ei ole oma auto, sillä paikallisliikenteellä matka taittuu alta aikayksikön ja kevyenliikenteenväylää pitkin pyöräily vie liki saman ajan. Jos perheellä on oma auto, niin sen säilytykseen löytyy autotalli!

Olet tervetullut yleisesittelyyn!
Ja jos haluat kotia katsomaan yksityisnäytöllä, niin sovitaan sinulle sopiva ajankohta!

Soita tai laita viestiä Tiina Savenius, 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio, Puijonlaakso

Osoite

-Suunnistajantie 13 C 20, 70200 Kuopio

Myyntihinta

184000€

Pinta-ala

92m²

Huoneet

-4h+k+kph+2xWc+parveke

Valmistunut

1965

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi