2h+k+s, 50,5 m2 Kuopio, Keskusta, hinta 184000 e Koti palveluiden äärellä!

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä koti sijaitsee yhdellä Kuopion parhaista paikoista, sillä tämän lähemmäksi eivät voi palvelut arkielämää tulla! Asunto sijaitsee Asunto Oy Aseman Väylässä, joka on osa hienoa Kuopio Portin kokonaisuutta. Kiinteistön alakerrasta löytyvät ruokakauppa, ravintolat, kukkakauppa, parturi… joten pääset suoraan hissillä vaikka oloasussa tekemään päivän ostokset. Ja mikäli on tarvetta kulkea junalla tai linja-autolla, niin nämä asemat löytyvät taloyhtiön ”piha-alueelta”. Luulenpa, että asuminen ei voi tämän helpompaa olla!
Koti pitää sisällään erinomaisesti suunnitellun sekä toteutetun pohjaratkaisun. Kodin keittiö sekä olohuone sulautuvat nykyaikaisesti yhdeksi avoimeksi tilaksi. Tämä ratkaisu tuo tähän 50,5 neliöiseen kotiin tilantuntua ja väljyyttä. Kodin sisätiloja jatkaa tilava parveke. Parveke sulautuu sujuvasti kodin oleskelutilaksi katosta lattiaan ulottuvien ikkunoiden ansiosta. Parvekkeelle käynti on leveästi aukeavasta lasisesta liukuovesta. Näkymät parvekkeelta on taloyhtiössä sijaitsevan päiväkodin piha-alueelle, joten parvekkeella voit oleskella nauttien omasta rauhasta (piha-alueella toimintaa arkisin n. kolme tuntia päivässä ja viikonloppuisin ei ollenkaan).
Taloyhtiö on siisti ja nykyaikainen. Kiinteistöstä löytyy 17. kerroksesta maisemahuone sekä kattoterassi. Tila on vapaasti osakkeenomistajien käytössä ja varauksella siellä voit järjestää vaikka perhejuhlat! Talon lämmityslähteenä on maalämpö. Autolle säilytys löytyy Kiinteistö Oy Kuopion Portin pysäköintitiloista.
Soita tai laita WhatsApp numeroon 0503544846 tai laita viestiä Tiina@hetikotiinlkv.fi , niin sovitaan näyttöaika!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio, Keskusta

Osoite

-Puutarhakatu 9 B 6, 70300 Kuopio

Myyntihinta

184000€

Pinta-ala

50.5m²

Huoneet

-2h+kt+s

Valmistunut

2021

Kunto

-Erittäin hyvä

Lämmitysmuoto

-Maalämpö

Kuvia kohteesta

   

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi