Koti Kuopion keskustassa, omalla tontilla ja ylimmässä kerroksessa! Kt, 2h+k+parveke, 54,5 m2Kuopio, Keskusta, hinta 159 000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Haaveiletko asumisesta keskustassa, omalla tontilla, ylimmässä kerroksessa, vanhassa jämäkässä kivitalossa, missä yläkerran kanta-askeleet eivät kumise kotiisi?

Haapaniemenkatu 42 yhtiö on rakennettu v. 1961 ja on vankka betoni/tiilitalo. Yhtiö on kokenut suuret saneeraukset v. 2018, jolloin on LVIS-saneeraus suoritettu ns. perinteisellä eli uusivalla tavalla! Tuolloin on huoneistojen lisäksi uusittu myös taloyhtiön asukkaiden yhteiset tilat sekä rakennettu lisää varastotilaa.

Tässä kodissa rappusten käveleminen ylimpään kerrokseen kannattaa, sillä täällä sinut vastaan ottaa koti, jota on asuttu ja remontoitu rakkaudella. Kodin pinnat on uusittu vaaleiksi sekä ajattomiksi ja mikä tärkeintä, pohjaratkaisu on talon aikakaudelle tyypillisesti tilavan ja väljän oloinen. Kodin parveke sijaitsee sisäpihan puolella.

Koti sijaitsee aivan ydinkeskustassa, rauhallisemmassa päässä Haapaniemenkatua. Kodista on torille matkaa 230 m eikä jäähallille/uimahallikaan ole matkaa kuin 750 m.

Tämä koti sopii erinomaisesti omaksi kodiksi tai vaihtoehtoisesti sijoittajalle. Kodissa on rahoitusvastiketta, joka kelpaa verotuksessa vuokratuotoista kokonaisuudessaan vähennettäväksi!

Sovi yksityisnäyttö Tiina Savenius, 0503544846 ja Tiina@hetikotiinlkv.fi sekä Hetikotiinlkv.fi.
Olet myös sydämellisesti tervetullut yleisesittelyyn!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Haapaniemenkatu 42 B, 70100 Kuopio

Myyntihinta

159000€

Pinta-ala

54.4m²

Huoneet

-2h+k+parveke

Valmistunut

1961

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi