Koti aivan keskustan sykkeessä, mutta silti rauhallisella sekä idyllisellä sijainnilla. Kerrostalo, 2h+kt, 36 m2 Kuopio, keskusta

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tästä vanhaa puukaupungin tunnelmaa huokuvasta yhtiöstä on torille matkaa vain 200 m! Koti on rakennettu omalle tontille v. 2019 ja siitä löytyy kaikki tarvitta laadukkaaseen asumiseen!

Tämä koti on loistava näyte hyvästä tilasuunnittelusta! Alle 40:een neliöön on saatu luotua erinomaisesti kodin tarpeita palveleva kaksio. Keittiö avautuu olohuoneeseen ja antaa näin avaruutta ja tehokkaita neliöitä asumiselle. Makuuhuoneeseen käynti on liukuovella ja näin on tehostettu myös kodin tilankäyttöä. Makuuhuoneesta aukeaa ranskalainen parveke. Kylpyhuone on nykymääräysten mukaisesti tilava ja toimii niin saniteettitilana kuin myös kodinhoitotilana. Kodin säilytystila on hoidettu eteisessä olevilla kiintokalusteilla sekä huoneiston käytettävissä on huoneistokohtainen irtaimistovarasto.

Taloyhtiöstä löytyy suojaisa sekä erittäin viihtyisä pihapiiri. Sisäpihalle viihtyvyyttä luo istutukset sekä alue rauhaisaan oleskeluun. Asumisen luxusta tuo taloyhtiön pihasuna! Pihasauna Vinski Saana on varattavissa yksityiskäyttöön omakustanteisesti sekä kerran viikossa lämpeää maksuton lenkkisauna.

Taloyhtiöön on täysin esteetön kulku sekä kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä!

Tervetuloa yleisesittelyyn tai varaa yksityisnäyttö; Tiina Savenius, 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi sekä Hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Torikatu 18 A, Keskusta

Myyntihinta

219000€

Pinta-ala

36m²

Huoneet

-2h+kt

Valmistunut

2019

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

default

default

default

default

   

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi