Kerrostalo, 2h+k+parveke, 57,5 m2Kuopio, Kelloniemi

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

ERINOMAINEN KOTI VAIKKA ENSIASUNNOKSI!

Tämä kaunis koti sijaitsee Kallaveden ympäröimässä Kelloniemessä, suositun ja hyvin hoidetun taloyhtiön 2. kerroksessa.

Koti on kauttaaltaan remontoitu ja oikein siisti kuntoinen. Värimaailama on tähän päivään sopiva, vaalea ja rauhallinen. Kodin tilat ovat väljät ja valoisat, sillä nykyään tälle neliömäärälle olisi hyvinkin tehty jo kolme makuuhuonetta! 70-luvun loppupuolella arvostettiin asumisen väljyyttä.

Makuuhuone on tilava ja tilan saa sisustettua mainisosti omiin tarpeisiin sopivaksi. Kodin säilytykseen löytyvät tilat makuuhuoneesta, täysikorkea liukuovikaapisto, mikä sisältää uuden säilytysjärjestelmän. Kodin erillinen keittiö on päivitetty vaaleaksi ja sieltä löytyvät uudet tasot ja altaat. Olohuone on myös tilava ja valoisa. Ehyt seinäpinta antaa mahdollisuuden monipuoliselle sisustamiselle. Olohuoneesta on käynti kodin lasitetulle länsiparvekkeelle.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu. Tilille kertyneellä ylijäämällä yhtiö hoitaa useammat pienet kunnostukset sekä remontit. Taloyhtiöön on tehty vuonna 2022 laaja putkiston kuntotutkimus ja tällöin on kaikki todettu hyvässä kunnossa olevaksi!

Tervetuloa yleisesittelyyn tai sovi juuri sinulle sopivaan aikaan yksityisnäyttö Tiina Savenius, 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi sekä Hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Ruoritie 4 B, 70460

Myyntihinta

49000€

Pinta-ala

57.5m²

Huoneet

-2h+k+parveke

Valmistunut

1975

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi