Kaunis ja laadukas koti sataman sekä keskustan läheisyydessä! Kt, 2h+k+s, 52,5 m2, Tulliportinkatu 5 B 24, 70100 Kuopio, hinta 195000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Kun etsit kotia keskustan sekä kehittyvän Kuopion satama-alueen läheisyydestä, uudehkosta taloyhtiöstä, tämä huoneisto on mahdollisesti tuleva kotisi!

Tämä kaunis ja hyvin varusteltu koti sijaitsee satamalueen taloyhtiössä RAUHALLISELLA paikalla, poissa Satamakadun vilskeestä. Kodin ikkunoista aukeaa näkymä taloyhtiön viihtyisälle piha-alueelle. Piha-alue onkin yksi osa vuosina 2008-2010 kaupunkikuvatyöryhmän palkittua kokonaisuutta.

Kotiin on esteetön kulku, joten se sopii kaikenikäisille asukkaille. Vaikka asunto on kerrostalossa, asunnolla on aidattu, huoneiston omassa käytössä oleva, iso patio-/piha-alue. Osa patiosta on lasitettua ja katettua tilaa sekä osan voit kalustaa vaikka pihakalusteilla tai lavaviljelmällä tai … mielikuvitus on vain rajana! Patio on aidattu ja taloyhtiön istutukset ovat osa tätä huoneiston käytössä olevaa tilaa.

Huoneisto on todella siisti ja kauniisti laitettu. Pintamateriaalit ovat uudistetut ja ajattomat. Rakentajan kalusteet ovat saaneet väistyä ja esim. keittiö, makuuhuone sekä kylpyhuone ovat saaneet uudet tyylikkäät kalusteet sekä huoneiston väliovet on vaihdettu peilioviksi.
Pohjaratkaisu on avoin ja yhtenäinen, mutta jättää silti keittiön arkiset askareet näköesteen taakse. Pääset ruokailutilasta suoraan katetulle ja lasitetulle patiolle!

Myynnissä myös autohallipaikka, jonka velaton myyntihinta on 22 000 e.

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin! Varaa yksityisnäyttö juuri sinulle sopivaan aikaan! Tiina Savenius, LKV 0503544846 tai Tiina@hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio, keskusta

Osoite

-Tulliportinkatu 5 B 24, 70100 Kuopio

Myyntihinta

195000€

Pinta-ala

52.5m²

Huoneet

-2h+k+s+parveke+pihapatio

Valmistunut

2008

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

default

default

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi