Aivan loistavalla sijainnilla oleva kaksio, keskustan ja kehittyvän satama-alueen sekä Väinölänniemen läheisyydessä! Tämä kaunis koti sijaitsee OMALLA TONTILLA. Kt 2h+kk+s, 45,5 m2, hinta 164 000 e

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämän kodin äärellä on kaikki tarvittavat palvelut. Välittömästä läheisyydestä löytyvät ruokakaupat, ravintolat sekä satamantori ja Väinölänniemen urheilualueet. Torille matkaa on vain 800 m ja sinne matkalla on mm. terveyskeskus ja kirjasto sekä tietysti paljon muita palveluita.

Pohjaratkaisu on loistavasti suunniteltu. Olemassa olevaan neliömäärään on saatu avoin olohuone, josta on näköyhteys keittiöön. Olohuoneesta on käynti asumiseen lisätilaa antavalle neliönmuotoisselle lasitetulle parvekkeelle. Keittiöön on saatu mahtumaan reilusti säilytys- sekä tasotilaa. Käytännöllisyyttä pohjaratkaisuun tuo makuuhuoneen liukuovi. Saniteettitilat ovat tilavat sekä siistit ja kauttaaltaan kaakeloidut. Huoneiston sauna on uutta vastaavassa kunnossa.

Kodin pinnat ovat siistissä kunnossa. Seinät ovat maalipintaiset, ja siksi kodin väritys on helppo muuttaa omaa sisustustyyliä mukailevaksi.

Soita ja sovi yksityisnäyttö, Tiina Savenius, LKV 0503544846 tai laita viestiä Tiina@hetikotiinlkv.fi
Hetikotiinlkv.fi

Kunta/Kaupunki

-Kuopio, Keskusta

Osoite

-Snellmaninkatu 36 B 15, 70100Kuopio

Myyntihinta

164000€

Pinta-ala

46.5m²

Huoneet

-2h+kk+s

Valmistunut

2005

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Kaukolämpö

Kuvia kohteesta

default

default

default

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi