Ok, 5h+k+aula+kph+wc+s+varastot, 116 m2, hinta 219000 e Sijainti, sijainti ja sijainti, ne tärkeimmät tekijät!

woman beside window panel

Yleistä tietoa kohteesta

Tämä tilava koti on seisonut omalla tontilla Kuopion keskustan sekä Puijon lunnonsuojelualueen kyljessä jo vuodesta 1948. Aikojen saatossa koti on laajentunut nykyiseen kokoonsa ja pitää nyt sisällään 4 makuuhuonetta, tilavan keittiön, valoisan olohuoneen sekä monikäyttöisen yläkerran aulatilan. Kellarikerroskin on lämmintä tilaa ja sieltä löytyvät varasto- ja puuhastelutilat isommallekin tarpeelle.
Kotia on vuosien varrella remontoitu rakkaudella. Isoista remonteista on toteutettu mm. salaojitukset, ikkunat, ulkovuorauksen uusiminen, katon uusiminen…. ja LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN uusiminen ilma-vesilämpöpumppuun. Paljon on talossa tehty ja vielä kun uusi omistaja päivittää saunaosaston nykyaikaiseksi, niin sitten kodissa voi asustella nauttien ainutlaatuisesta ja tunnelmallisesta sijainnista.
Sijainti on erinomainen ja yllättää sinne saapujansa. Alueen pienet kujat sekä rinteessä olevat vanhat talot ovat Kuopiossa ainutlaatuista. Kuopion keskustaan on alle kaksi kilometriä sekä Puijon luonnonsuojelualue latuineen ja metsäpolkuineen on kiven heiton päässä.
Soita 0503544846 ja sovitaan yksityisnäyttö tai vaihtoehtoisesti voit tulla yleisesittelyyn!

Kunta/Kaupunki

-Kuopio

Osoite

-Peipposenrinne, Tiaisenpolku 10

Myyntihinta

219000€

Pinta-ala

Huoneet

-5h+k+aula+kph+s+wc+kellarikerros

Valmistunut

1948

Kunto

-Hyvä

Lämmitysmuoto

-Vesi-ilmalämpöpumppu

Kuvia kohteesta

     

Ota yhteyttä

050 354 4846

tiina@hetikotiinlkv.fi